New in

Klocka - Albrekts Guld | Foundation - H&M | Body Mist - Victoria's Secret | Blus - Bik Bok
 


Merry x -mas

Hej! hoppas ni har haft en bra jul! Det har i alla fall jag haft. Jag och mina två systrar brukar vara hos mamma och hos pappa varannan jul. Och i år var vi hemma hos pappa! Vi åkte till farmor och farfar som vi alltid brukar göra när vi är hos honom. Firade med resten av släkten på pappas sida också. Vi hade jätte trevligt.
 
Igår firade vi även jul hos mamma och då kom morfar, morbror och moster hem till oss. Hade en riktigt mysig kväll/eftermiddag då med!
 
Idag har jag varit och shoppat på mellandagsrean. Fick med mig några fina grejer hem. Kan lägga upp bilder senare!
Åkte in till stan med Johan och småsyrrorna för jag skulle köpa en ny mobil eftersom min andra är borttappad (fml) Men självklart hade dom inte kvar den, så beställde den från internet förut istället. Så jag får den om 1 -3 dagar!
Samsung Galaxy s2 för er som undrar, precis en sån jag hade innan..
 
Imorgon ska jag åka iväg på cup i Falun med innebandy laget. Vi ska vara där i 3 dagar så kommer hem på söndag (blir perfekt om mobilen kommer då!). Vi har varit på cup i Skövde förut. Fyra år i rad har jag varit där. Då har vi brukat åka dit i Januari. Men det blir inget nästa år så vi ska till Falun istället! Får hoppas det blir lika kul som i Skövde :}
 
 


God Jul

Inte alls många minuter kvar till julafton! Har slått in julklappar, klätt granen, gjort julgodis m.m Nu blir det att bara mysa med familjen och invänta julafton. Hoppas att ni har en bra jul allihopa! :}
 
 
Lite jul-inspiration från weheartit. Så fint!