Look at the stars

Var ute en stund och fotade stjärnorna. Det är ganska svårt att få bra bilder på stjärnorna eftersom det är så mörkt och långt bort. Men om man har väldigt lång slutartid och hög ISO så funkar det ganska bra.
 
Har tänkt väldigt mycket på hur stort allting faktiskt är. Vad är det egentligen som finns där ute. För det är ju bara en väldigt väldigt liten del vi kan se. Tar det någon gång slut? för, allt har väl ett slut? och isåfall, vad finns på utsidan? Man blir typ galen av att tänka på det och det kanske inte är meningen att man ska veta allt. Men jag blir så himla nyfiken! haha
 
 


Nytt

Båda från Gina Tricot 199:- st
Var en sväng till Karlstad med Malin Idag. Fick med mig dom här två tröjorna. Jättesköna och mysiga båda två!
Var inte världens bästa väder när vi skulle gå till bussen. Det är jätteslaskigt och regnigt ute. Kallt är det också.
 
Jag tycker att vintern kan vänta lite till, det är lixom bara oktober. Men det är i alla fall skönt med lov. På Fredag ska jag till Boda Borg med Johanna, Jonte och Felix kommer bli jättekul!
Var ganska länge sen jag var där, tror det var nån gång i femman. Så det är några år sen.
Hoppas ni har en bra dag. peace out
 
 


You will never be good enough and nobody knows why.

Var nyss och köpte slingmedel till mitt hår. Har aldrig slingat håret förut men ville prova nåt nytt. Har ingen aning om hur det kommer bli men det återstår att se. Syrran ska hjälpa mig slinga håret sen så ni får väl förmodligen se resultatet någon gång.