Lördag 20 April 2013

Hej! idag har jag äntligen bytt till mitt nya rum. Det är mycket större än mitt förra rum, så det känns lite tomt.
Just nu är det lila tapeter, men om ett tag ska jag måla om så det blir vitt och även fixa lite snyggare inredning.
Men det duger som det är nu så länge i alla fall.
 
Ska snart gå iväg till min låtsas farbror och hans fru för att äta middag och även fira henne eftersom hon har fyllt år!
 
Ikväll ska jag och några andra tjejer hem till Jenny. Har inte så mycket mer att berätta just nu. Ni får ha det bra, så hörs vi!
 


Ny design!

 Nu är jag klar med den nya designen! Det är fortfarande samma grund som den förra. Men har ändrat ganska många detaljer. Den blev väldigt ljus och vårig, vilket jag gillar. Har ändrat bakgrund, header och även lite i menyn + att jag gjorde hela wrappern lite mindre, för den var för stor förut och det blev större mellanrum på höger sida av bilderna om man inte centrerade dom och det störde jag mig på. hehe.
 
Som ni ser så är första bokstaven i alla inlägg lite större och har en annan färg. Men det vet jag faktiskt inte om jag ska ha kvar för i vissa inlägg ser det lite konstigt ut. Men annars blev det väl rätt bra!
Vad tycker ni? :}
 


Onsdag 10 April 2013

Hej på er! Hade inställd bild idag så gick ner på stan en stund. Först till banken eftersom Anna skulle dit, så Svenja, Johanna och jag satt och byggde lego så länge! haha.Sen gick vi till magnolia och efter det gick vi till Thomas kläder innan vi gick tillbaka.
Slutade tidigare från so:n också så jag hann med bussen 13.10 brukar inte hinna med den annars eftersom vi slutar 20 över i vanliga fall, kul lixom.. Åkte hem till mamma en stund innan pappa kom förbi och hämtade mig. Har mest bara chillat och kollat tv.
Ska alldeles snart gå och lägga mig. Vi hörs, godnatt!
 
Hade lockigt hår idag, inte så vanligt eftersom mitt naturliga hår är spikrakt typ. Har inte vart så mycket för lockigt hår förut, men trivs rätt bra med det ändå!