Julklappar

Har haft en jättebra jul, det har dock inte kännts så juligt utan snön, men med familjen och släkten har det blivit en toppenjul ändå! Har fått många fina julklappar, ätit god julmat och alldeles för mycket godis..!
 
På julafton var jag hemma hos mamma och firade med släkten, sen på kvällen åkte jag hem till Liam och sov hos han två nätter, mys. På annadagen åkte jag till pappa och firade med familjen.
 
Hoppas ni också har haft en riktigt bra jul!
 
Känns lite dumt att ta kort på pengar, men jaja..


Dan före dopparedan!

Nu är det äntligen jullov och inte alls långt kvar av sista dagen innan julafton.
Det är väldigt synd att det inte är någon snö, för det känns inte lika mycket som att det är jul, men man får väl tänka positivt, det blir säkert bra ändå.
 
I fredags hade vi julavslutning i skolan och efter det åkte jag ner på stan en stund med min storasyster, sen skjutsade hon mig till Johanna, var hemma hos henne och vi bytte julklappar, dock bestämde vi att vi inte får öppna dom innan julafton efter Kalle Anka! 
Senare på kvällen åkte jag hem till bästa pojkvännen och sov hos han. Vi åt pizza och kollade på Spider-Man, fast jag är alltid så trött på fredagar så orkade inte kolla klart på den så vi gjorde det på morgonen istället. Men den var faktiskt väldigt bra!
 
På lördag hade min moster 30-års fest, så vi åkte dit och firade henne, på kvällen åkte vi hem och så sov Liam hos mig. Gjorde inte så jättemycket på söndagen slappade mest.
 
Idag hade jag träning kl 10.00, kändes väldigt ovant att ha träning på morgonen, men det va kul.
Vi hade den idag eftersom våran vanliga träning är precis på jul.
 
Har även städat mitt rum ordentligt idag, och pyntat julgranen och gjort nejlikeapelsiner, dom luktar så himla gott och juligt. Jag längtar sjukt mycket tills imorn!
 
 


Tisdag 17 December 2013

Hej hej!
Försov mig imorse och vaknade 07.18 istället för halv 7 så fick slänga på mig kläderna och ta på macsara så fort jag kunde. Brukar gå till bussen vid halv så hade inte så lång tid på mig.
 
Som tur var hann jag med bussen och nu sitter jag i skolan och har media.
Lektionen slutar vid halv och då har vi lunch. Pannkaks-tisdag idag! Gjorde iordning plättar igår som jag tog med imorse.
 
Har lagt över massa bilder på google drive och då hittade jag denna bild från i somras, åh vad jag saknar sommaren!