Dan före dopparedan!

Nu är det äntligen jullov och inte alls långt kvar av sista dagen innan julafton.
Det är väldigt synd att det inte är någon snö, för det känns inte lika mycket som att det är jul, men man får väl tänka positivt, det blir säkert bra ändå.
 
I fredags hade vi julavslutning i skolan och efter det åkte jag ner på stan en stund med min storasyster, sen skjutsade hon mig till Johanna, var hemma hos henne och vi bytte julklappar, dock bestämde vi att vi inte får öppna dom innan julafton efter Kalle Anka! 
Senare på kvällen åkte jag hem till bästa pojkvännen och sov hos han. Vi åt pizza och kollade på Spider-Man, fast jag är alltid så trött på fredagar så orkade inte kolla klart på den så vi gjorde det på morgonen istället. Men den var faktiskt väldigt bra!
 
På lördag hade min moster 30-års fest, så vi åkte dit och firade henne, på kvällen åkte vi hem och så sov Liam hos mig. Gjorde inte så jättemycket på söndagen slappade mest.
 
Idag hade jag träning kl 10.00, kändes väldigt ovant att ha träning på morgonen, men det va kul.
Vi hade den idag eftersom våran vanliga träning är precis på jul.
 
Har även städat mitt rum ordentligt idag, och pyntat julgranen och gjort nejlikeapelsiner, dom luktar så himla gott och juligt. Jag längtar sjukt mycket tills imorn!
 
 



Namn:
Spara

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar: