Onsdag 27 November 2013

Idag vaknade jag upp med Liam bredvid mig ♥ Gick upp och gjorde oss i ordning, åt frukost och sen åkte vi till skolan. Hade två lektioner idag, digitalt skapande och media. Fortsatte med resebrochyren och skrev mina intervjuer eftersom jag spelade in dom på mobilen när jag gjorde dom. Tog rätt lång tid att skriva allt, hann inte ens klart. Sen ska vi även skriva en artikel av allt och det har jag inte ens börjat med..
 
Efter skolan åkte jag hem, sen va det träning. Vi gjorde några olika övningar både nya och gamla och i slutet körde vi innebandy-brännboll, kul med lita variation!
 
Efter träningen åkte jag hem och åt, sen kände jag faktiskt för att ta en springtur, var ett tag sen, så sprang en runda på 6 km.
Har kommit ut från duschen för en stund sen och nu ska jag snart sova, men vi hörs snart.
Goodnight!
 
 


Stockholm

Tänkte lägga upp lite bilder från Stockholm. Var jättekul att vara där!
På torsdagen åkte vi till Stokholm med buss, när vi var framme åkte vi till skolan där vi skulle sova och så lämnade vi våra grejer där.
Sen åt vi på donken innan vi åkte vidare till Fotografiska muséet. Där gick vi runt och tittade på alla bilder och sedan skulle vi välja en att göra en bildanalys på, under den tiden vi hade kvar satt vi där och skrev lite.
Sen fick vi göra vad vi ville, då gick vi in till stan och gick in på gallerian. Köpte inte så jättemycket, men fick äntligen gå in på Hollister i alla fall, där jag köpte 3 bodymist, sen köpte jag även en grå topp från Bikbok, kan visa det i ett annat inlägg :} 
På fredagen åkte vi till fotomässan, intervjuade tre olika företag, var ganska nervös innan, men det gick faktiskt jättebra!
 


Onsdag 20 November 2013

Imorgon bär det av till stockholm med klassen och dom andra i media-linjen på skolan.
 
Vi kommer åka till fotografiska muséet, där vi kommer kolla på massa olika bilder och sedan göra en bildanalys.
Sen kommer även åka till fotomässan där vi ska göra en intervju för att sedan skriva en artikel när vi kommer hem igen. Känns som jag inte kommer våga göra någon intervju och jag ska faktiskt prata med mer än en person, ska prata med 3 olika företag. Hoppas verkligen det går bra..
Vi kommer sova en natt på våran "systerskola", alltså Klara gymnasium fast i Stockholm. Kommer hem på fredag kväll.
Förutom allt det jag skrivit så ska vi även göra ett grupparbete där vi ska skriva om hela resan.. Men vi kommer även få lite fri tid till att göra vad vi vill, så kommer även hinna med lite shopping i huvudstaden!
 
Har faktiskt aldrig varit i Sthlm förut, bara när jag varit till Arlanda, men lixom inte inne i själva stan. Så ska verkligen bli kul. Men nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Godnatt