Inspiration

Hej! Igår åkte jag till bästa Johanna! Var i stallet och var med på spökkvällen som u-sek hade ordnat. Jag var med och hjälpte till lite och fotade! Jag har fixat deras hemsida och kommer även lägga upp bilder och sånt där. Jag tycker det är jättekul eftersom jag både gillar webbdesign och att fotografera!
 
Sov hos Johanna inatt. Var verkligen länge sen vi var med varandra, det blir ju inte lika ofta eftersom vi inte går i samma klass eller på samma skola längre, men vi ska va försöka va nu under lovet i alla fall!
 
Har inte så mycket mer att berätta nu förutom att jag kollade på solsidan förut {} och ska även kolla klart på första avsnittet av Ravenswood. Men vi hör säkert imorgon!

Lite Inspiration från weheartit. Man kan aldrig få för mycket av det. Kan sitta hur länge som helst och bara bläddra igenom alla fina bilder, stoort hjärta till den sidan 
Länk till min sida finns i ← menyn om ni vill kika in på den.
 
 


Höstlov, Födelsedag och Fredagsmys!

Äntligen höstlov! Ska bli skönt att få vara ledig hela nästa vecka och få vila lite. Även om vi inte har så mycket jobbiga saker i skolan så blir man faktiskt ganska trött ändå.
 
Inatt sov jag hos Liam och idag efter skolan åkte vi ner på stan och sen åkte vi hem till min storasyster och firade henne eftersom hon fyller år idag.
 
Nu ska jag ha  fredagsmys och kolla på film med lillasyrran. Fick bli "Trick 'r Treat" Passar väldigt bra nu, när det snart är Halloween!
Den verkar faktiskt väldigt bra. Men nu ska vi kolla på filmen, så vi hörs snart!
 


In the woods

Några fler bilder jag fotade ute i skogen idag!