Höstlov, Födelsedag och Fredagsmys!

Äntligen höstlov! Ska bli skönt att få vara ledig hela nästa vecka och få vila lite. Även om vi inte har så mycket jobbiga saker i skolan så blir man faktiskt ganska trött ändå.
 
Inatt sov jag hos Liam och idag efter skolan åkte vi ner på stan och sen åkte vi hem till min storasyster och firade henne eftersom hon fyller år idag.
 
Nu ska jag ha  fredagsmys och kolla på film med lillasyrran. Fick bli "Trick 'r Treat" Passar väldigt bra nu, när det snart är Halloween!
Den verkar faktiskt väldigt bra. Men nu ska vi kolla på filmen, så vi hörs snart!
 


 Jonas

Vad tyckte du om Trick 'r Treat då? Var/är den sevärd? =)

Svar: Den var inte så jätteläskig för att vara en skräckfilm och den var inte direkt den bästa film jag sett, men inte den sämsta heller, så helt klart sevärd :)
Johanna



URL: http://thegamingground.com



 Jonas

Ah =) Lite som den nya "The evil dead" med andra ord. Då ger jag filmen en chans i alla fall =)

Svar: Precis! Ja det tycker jag att du ska göra :)
Johanna



URL: http://thegamingground.com



 Jonas

Då gör jag så =) Vill du kolla på en riktigt läskig film dock. Då tycker jag att du ska kolla på "The Thing" eller "The ring" =)

Svar: Ja gör det :) Har sett "The ring" och håller med dig om att den är riktigt läskig! Så kanske ska ta och kolla på "The thing", tack för tipset! :)
Johanna



URL: http://thegamingground.com/



 Jonas

Nu syftade jag dock på "The Thing" från 80talet. Den nya "The Thing" filmen, har jag faktiskt inte sett än. Men originalet är grymt jäkla bra =)

Det var så lite så!



URL: http://thegamingground.com/




Namn:
Spara

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar: