Måndag 30 September 2013

Hej! Måndag idag, vilket betyder endast två lektioner på schemat. Så jag började inte förrän 10.50 och slutade kl. 14.00.

Idag var det även sista dagen i september, månanderna går verkligen fort! Vi är snart inne i oktober och man känner verkligen att hösten är här. Men det är inga fel med det. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt ändå!

Jag har bestämt mig för att försöka spara alla pengar den här månaden. Vet inte hur det kommer gå, för det finns ju så mycket saker man vill köpa. Men då får jag ju desto mer pengar nästa månad!

Har även bestämt att jag ska börja träna ordentligt igen och sluta med godis!
Hittills har det gått bra. Har inte ätit godis på hela veckan (hehe) och var även ut och sprang en runda förut.

Har ju innebandyträning imorgon och på onsdag, men ska försöka få in nån mer springtur den här veckan!

Nu ska jag sova är verkligen jättetrött, som vanligt.. kram!

 

 Söndag 29 September 2013

Hej! Inatt sov jag hos bästa pojvännen, myys {♥} Vi kollade på en film som heter The Cabin In The Woods och är en skräckfilm, typ det enda jag gillar att kolla på. Även om det är läskigt.. hehe. Men den var helt okej faktiskt.
 
Blev hämtad idag, för jag skulle åka till min farbror eftersom han fyller år idag. Så fick även träffa mina goa kusiner! Träffar dem inte så ofta, men det blir väl lite titt som tätt, oftast när någon fyller år. 
 
Nu när jag kommit hem ha jag fixat lite med tvätt och sånt. Ska snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart på ett avsnitt av PLL (standard). Men ni får ha det bra så hörs vi snart! Godnatt.
Instagram bild, vill ni följa mig där så heter jag @johannajojosvensson
 


Onsdag 25 September 2013

Är hemkommen från första innebandy träningen på två veckor. Känns bra att komma tillbaka igen.
Har inte varit med pga att jag har varit sjuk och att vi var iväg till Humletorp med klassen förra veckan.
Kom precis ut från duschen för en stund sedan och nu ligger jag här i sängen framför datorn.
 
Idag hade jag bara två lektioner. Digitalt skapande och Medieproduktion. Vi gjorde inte så mycket på någon av lektionerna, så det känns som man bara sitter där och gör ingenting. Uppgifterna vi får är klara på typ 20 min och lektionen håller på i nästan två timmar. Så det känns ganska drygt.
Men det kanske blir mer välbehövligt med så långa lektioner, när vi får andra saker att göra.
 
 Nu ska jag kolla PLL (som vanligt) sen ska jag sova. Börjar tidigare imorgon eftersom det ska a någon "Språkdag" så börjar kl 9.00 istället för 10.40. Lagomt kul sådär.. Men efter skolan var det nån nagelgrej, där man fick fixa naglarna och så gratis. Så det blir nog kul i alla fall!
 
Vi hörs imorgon. Godnatt på er!
 
Min klocka, som jag hade på mig idag ↓