Cxworx

I måndags var jag på gymmet för första gången på ganska länge. Först körde jag crosstraining i 30 min.
Är rädd att jag ska få ont i benhinnorna igen, men har varit hos en sjukgymnast och jag ska försöka undvika att springa om det gör allt för ont. Ska få ilägg til skorna om ett tag också så får hoppas det blir bättre med dem. Men har i alla fall varit ute och gått lite och det går bra. Även crosstrainingen gick bra, för det blir ju inte på samma sätt som när man springer, utan det blir en mycket mjukare rörelse.
 
Efter crosstrainingen var jag med på ett pass Cxworx. Det var första gången jag provade det och det var jättekul!
Rekommenderar er verkligen att prova och själv kommer jag vara med fler gånger.
 
Cxworx är ett kort men tufft och effektivt pass i 30 min där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp, för att få starkare mage och rumpa. Men tränar samtidigt funktionell styrka och skadeförebyggande träning. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men man använder även redskap som gummiband och viktplattor. 

 

 


iPhone 5s

Nu är den äntligen min! är verkligen jätteglad, för jag har sparat till den hur länge som hellst. Betalade hela mobilen själv och det känns bra att ha köpt den för egna pengar! Även om den kostade väldigt mycket och jag kunde köpt mycket annat för dom pengarna. Men jag behövde verkligen en ny mobil för den gamla var helt seg och funkade inte så bra. Jag köpte den i silver efersom jag alltid tyckt om silver mer än guld och jag är jättenöjd!
 
 
 


Wanties

 Detta är några av sakerna som står högst upp på min wishlist ↓
Klocka - Världens snyggaste klocka. Den kommer från märket Daniel Wellington och ni har säkert sett den förut. Den är stilren och snygg och passar verkligen till allt. Så skulle absolut inte göra nåt om nån ville ge den till mig, ehehe.
 
iPhone - En iPhone 5s silver, har velat ha den hur länge som helst och har sparat som en galning i flera månader. Men snart är den min, kommer förhoppningsvis att köpa den nästa vecka! 
 
Bareminerals startkit - Startkit från bareminerals med mineralsmink som är bra för huden. Har länge velat testa det och det verkar vara så himla bra!
 
Nike air max - Supersnygga skor från Nike som har en kombination av både stil och komfort. Skon har en inbyggd dämpning med luft i hälen som ska göra dem sköna att gå i. 
 
Glossybox - En box fylld med olika skönhetsprodukter som kommer hem i brevlådan som en prenumeration en gång i månaden. Skulle vara jättekul att prova!