Porträtt

Här är en bild som jag fotade i studion på min fina vän Mikaela! Jag hade en idé att jag skulle ha någon form av skugga i ansiktet. Så jag använde mig av ett spetstyg för att få till mönstret. Jag hade först tänkt att jag skulle sätta tyget framför en blixt, men det blev inte som jag hade tänkt för skuggan syntes knappt. Så då la jag tyget på en projektor istället och då blev resultatet så här ↓ Blev super nöjd med bilden och jag hade inte klarat det utan min superfina modell!
 
 


Grön smoothie!

För att göra denna supergoda smoothie behöver man; En liten banan, en kiwi, baby spenat och fil eller naturell yoghurt.
 
Jag brukar aldrig använda några speciella mått när jag gör smoothies, utan jag häller bara i så mycket jag känner för och det brukar bli bra! Den här smoothien är perfekt till frukost eller som mellanmål och den är både god och nyttig!
 
 


I'm back!

Hallå! Det är hur längesen som helst jag bloggade nu och det har hänt en hel del under tiden jag varit borta.
Anledningen till att jag inte bloggat är att jag inte tyckt att det varit lika roligt längre, tröttnade mest på bloggen och har inte haft idéer eller inspiration till något att skriva om osv.. Men nu har jag har faktiskt börjat sakna bloggen lite!
Så jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt nu när jag har tid. Så jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg nu när jag är tillbaka!
 
Fixade ett lite kollage från weit ↓ Älskar att göra såna här kollage och det finns så himla fina bilder på den sidan, man kan inte annat än älska den!