Barca!

Hej på er! Som jag skrivit tidigare att jag skulle, så var jag ju i Barcelona med klassen förra veckan. De var verkligen hur kul och skönt som helst. Saknar det redan jättemycket och ville inte åka därifrån. Dock var det ju ganska jobbigt, eftersom jag delade rum med 12 andra. Men det funkade väl helt okej ändå, men vet inte hur länge till jag hade klarat av det, haha. Så på ett sätt är det ju ändå skönt att vara hemma. Filmningen vi gjorde där blev väldigt bra, det blev väl lite krångel och så där, men tror att resultatet kommer bli bra i alla fall.
 
Resan dit var ganska lång och hade bar flygit en gång innan och då var jag ganska nervös, men nu gick det faktiskt riktigt bra och jag kände bara att de var kul att flyga! Ser riktigt häftigt ut när man åker över molnen och alla bilar ser ut som små myror, haha.
 
Såg även dom finaste träden, palmer som såg ut som min favoritfrukt ananas, så himla söta ↓
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nya kappan

Så nu tänkte jag visa min nya kappa som jag skrev om tidigare. Den är så himla snygg och stilren även om den är lite mönstrad. Jag älskar vitt och ljusa färger och den här var verkligen perfekt. Fanns bara en kvar i min storlek också, så det var tur. Är jättenöjd med den och den kommer passa så himla bra nu i vår!
 
Men den kommer i alla fall från Gina tricot! Nu ska jag göra mig iordning för kvällen och kolla det senaste avsnittet av The returned, så himla bra serie! kram på er så länge ¬
 


Tillbaka

Hej på er! Nu var det ganska länge sen jag uppdaterade sist. Men under lovet har jag jag inte haft lust att blogga så mycket, så det fick bli en paus ett tag. Men nu är jag tillbaka igen och det är måndag och en ny vecka med skola. Men eftersom det bara är en vecka (!) kvar tills jag ska till barcelona med klassen, så blir man i alla fall lite mer motiverad till allt jobb i skolan.
 
Har i alla fall haft ett riktigt bra och skönt lov, har varit med pojkvännen, träffat min bästa vän Johanna, hittat på en hel del, men även tagit det lugnt. Var även och shoppade en dag och hittade en superfin kappa, kan visa den i ett annat inlägg!
 
Några bilder från påsklovet ↓ Hade förresten jättemånga besökare på bloggen igår, även om jag inte bloggat, så nu får jag ta och uppdatera mer, låter det bra? ;}