Arty look

Här är en av bilderna från Workshopen med Emma Svensson, som jag äntligen redigerat klart. Det här var från en photoshoot med en arty look. Jag har även fotat bilder med tre andra teman från workshopen och eftersom det var modefoto, var det tre modekategorier, casual, beauty och trendy. Dessa bilder kommer upp inom kort! :}
 
 
 
 


Inspiration & update

Hej på er! Har bestämt mig för att börja blogga lite mer, så fick ett ryck och gjorde en ny design. Dock ändrade jag bara några småsaker som header och bakgrund, då jag ändå var rätt nöjd med designens utseende. Som ni kanske vet har jag ju en egen hemsida, som är länkad i menyn över headern. Jag loggade in på den idag, för första gången på väldigt länge (nästan ett år skulle jag tro). Fixade i ordning porträtt-sidan där med lite nya bilder! Så tänkte faktiskt lägga upp några porträtt här på bloggen, som jag fotade för ganska länge sedan, men som jag har redigerat nu! 
 
Hoppas att ni vill fortsätte läsa min blogg även om jag inte har uppdaterat så mycket på sista tiden. Det här med bloggningen brukar gå i perioder, ibland har jag absolut ingenting att skriva om och andra gånger har jag jättemycket. Men ni får gärna komma med förslag på inlägg, det skulle uppskattas!
 
Bjuder på lite inspirationsbilder, det kan man aldrig på för mycket av 
 


Marabou Japp

Jag provade den nya marabou japp för inte så länge sedan. Just nu finns den bara på hemmakväll, men vad jag har hört, så kommer den ut i andra butiker vecka 7. Jag tycker i alla fall att den var jättegod och jag rekommenderar den verkligen om man gillar choklad och är en godisgris som jag!