2 årsdag

Hej på er! Idag är det två hela år sen jag och min fina pojkvän Liam blev tillsammans, det firade vi med att kolla på bio och äta på restsurang m.m, det har varit en jättebra dag och vi har haft det jättebra! Älskar honom så himla mycket! New converse

Mina gamla converse var jätteslitna och smutsiga, så nu har jag införskaffat ett par nya! Man är alltid lika nöjd med ett par nya converse och jag bara älskar dom! Har haft ett par likadana fast höga också innan. Men jag föredrar de låga. Jag kommer nog leva i de här skorna resten av sommaren och hösten. Jag tycker det var ett riktigt bra köp. De finns typ överallt att köpa. Men jag hittade i alla fall mina på spartoo.se. 
 


Persika-passion & hallonkvarg

Gillar verkligen Lindahls kvarg, testade de här smakerna och jag tror den med persika och passion är ganska ny, det fanns även flera adra smaker som jag inte sett innan. Men jag är inte säker på om de är nya eller inte. Hallon har jag i alla fall sett innan så den har ju funnits ganska länge. Men de är i alla fall jättegoda och jag tipsar er verkligen om dessa. Perfekta till frukost eller som mellanmål och dessutom innehåller de inget tillsatt socker!