Macbook

Har äntligen fått tillbaka min macbook! Jag satt och jobbade med den i skolan en dag för några veckor sedan och plötsligt slutade skärmen funka utan anledning. Datorn hade gått in i viloläge och sen gick det inte att starta skärmen något mer. Allt annat funkade ju, det lyste i lamporna och startljudet lät när man startade datorn.

Så himla typiskt när det var mitt i slutspurten av skolan innan sommarlov och jag hade ju massa grejer att lämna in. Som tur var så jobbar vi med alla uppgifter på google drive så det var ju lugnt och jag hade hunnit lämna in alla bilder till portfolion som jag hade på datorn, men ändå. Fick lite panik då jag inte visste om allt på datorn skulle försvinna eller inte. Men jag lämnade i alla fall in den och efter det har jag fått använda min gamla pc. Och jag kan säga att jag saknade min mac, asså jag klarar knappt av att sitta vid en vanlig pc, haha. Allt är så annorlunda när man vant sig vid något annat.

Men nu har jag i alla fall fått tillbaka den och jag är så himla glad och lättad, då allt var kvar. Dom bytte hela skärmen, så det var bara den den var fel på som tur var. Och det första jag gjorde när jag kom hem med den var att säkerhetskopiera allt som jag inte hade gjort och insåg att jag inte hade gjort någon backup på några av mina bilder från hela det här året! Hade verkligen inte varit kul om jag skulle förlora alla dessa bilder. Så nu kommer jag bli mycket mer noggrann med det och lägga över alla nya bilder jag tar hädanefter! Vet inte vad jag hade gjort om allt var borta, men jag hade verkligen turen på min sida! 

 

 




Namn:
Spara

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar: