Sunday inspo

Dagens inspo från weheartit.com, ni hittar min sida här → we♥it Hoppas ni har haft en jättebra söndag :}


Aim´n

Älskar snygga träningskläder! Jag tycker att man känner sig mer peppad och det blir ännu roligare att träna när man har snygga kläder. Dessa från aim'n är så himla fina ↓ Speciellt när de är så färgglada, för de sticker ut lite mer och det blir roligare att ha än bara ett par vanliga svarta tights t.ex. De finns i flera olika färger och mönster. Skaparna bakom träningskläderna är faktiskt två tjejer från Sverige, vilket är väldigt kul. De var trötta på att ha tråkiga och oinspirarande kläder under träning och andra aktiviteter, så därför bestämde de sig för att skapa detta märke med snyggare, roligare och färggladare träningskläder. Det finns också ett budskap bakom just namnet aim'n. We believe that when you aim high and have big dreams it will take you wherever you want.

 Här nedanför är några av träningskläderna från aim'n, skulle verkligen vilja ha ett par tights därifrån! Mina favoriter är ettan och trean. Funderar starkt på att köpa ett par
 


Dadelbollar

Som gymnasiearbete håller jag på att göra en hälsobok med några recept. Så där har jag tagit med ett av mina favoritrecept som jag brukar göra, nämligen dadelbollar! Det är en nyttigare variant av chokladbollar och jag tycker nästan att de är godare än vanliga chokladbollar. Det känns bättre och fräschare att äta dessa, eftersom de bara innehåller nyttiga ingredienser. Det är även jätteenkelt att göra. Det man behöver är:
 
2 dl havregryn (gärna fiberhavregryn)  10-12 dadlar  2 msk kokosolja  2 msk kaffe  2 msk kakao  Kokosflingor för rullning
 
Mixa havregrynen tills det blir ett “pulver”. Lägg sedan i de urkärnade dadlarna och mixa. Tillsätt kokosolja, kaffe och kakao och mixa till en jämn deg. Rulla sedan till bollar i valfri storlek i kokosflingorna. Lägg på en tallrik och ställ in i kylen minst en timme. Klara att ätas!