Celsius hallon/acai

Vill verkligen tipsa er om denna energidryck från Celsius i smaken hallon/acai som finns hos svensktkosttilskott.se. Den är supergod och passar jättebra till att dricka innan träning eller om man bara känner sig sugen på något sött och behöver lite extra energi.
 
Drycken är fylld med antioxidanter från vitaminer, grönt te, ingefära och guarana. Det är gurana och koffein som är det energigivande i drycken. En burk Celsius motsvarar två koppar kaffe. Förutom dessa välgörande ingredienser är drycken sockerfri och endast smaksatt med naturliga smak och färgämnen så du kan dricka den med gott samvete! Den är även nästan helt utan kalorier.
 
Förutom hallon/acai finns även flera andra smaker av Celsius och ni hittar dem HÄR Men jag kan i alla fall varmt rekommendera er hallon/acai då den är supergod. Några av de andra smakerna som finns är peach/mango, lemon/lime, strawberry/kiwi, cola, pear, orange och wild berry
 
Inlägget är i samarbete med svensktkosttilskott.se. Alla åsikter är dock endast mina egna och är ej påverkade av samarbetet.


 JUNITJEJ

Den är så god!

Svar: Ja verkligen! :)
JohannaURL: http://www.junitjejen.se
Namn:
Spara

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar: