Fina hösttröjor från Gina

1 ‹   › 2 ‹   › 3 ‹   › 4 ‹   › 5 ‹   › 6 ‹
 


Healthy food Inspo

Något jag verkligen vill bli bättre på är att laga god och nyttig mat. Har kollat igen hur mycket inspirationsbilder som helst, här nedanför är några av alla bilder jag sparat ↓ Blir verkligen så i inspirerad av detta {} Tar gärna emot tips på goda nyttiga (veg) recept i kommentarerna! KRAM
 
 


Maria Nila True soft

Måste verkligen tipsa om denna hårvårdsduo från Maria Nila {} Mitt hår blir väldigt lätt torrt, så för mig är det viktigt med produkter som är återfuktande och inte torkar ut håret. Jag har schampot och balsamet ur serien True Soft som då är till för just torrt hår. Det som är riktigt bra med Maria Nilas produkter är att de är helt veganska, innehåller UV-skydd och är helt sulfat- och parabenfria. Produkterna i serien true soft innehåller även arganolja som hjälper till att förebygga frissighet, statisk elektricitet och tillför glans.
 
Har nu testat produkterna under en period och jag tycker verkligen att de mjukgör och återfuktar håret på djupet. Har aldrig tyckt att håret har känts torrt efter att ha använt detta schampo och balsam, utan de har verkligen fått håret att kännas mjukt och lent. Dessutom har produkterna en fräsch och fruktig doft som jag verkligen gillar!

Schampot har en klassisk löddrig konsistens, doftar gott och rengör håret ordentligt utan att kännas uttorkande. Vilket gör att det även passar dig med torr och fet hårbotten. Kan dock tycka att man får använda ganska mycket produkt så den är inte speciellt dryg, men det är inget som stör mig då jag i övrigt gillar produkten!

Balsamet känns lite tunnare i konsistensen och doftar gott. Tycker att balsamet gärna hade fått vara lite fylligare i konsistensen så att det räcker längre. Men annars tycker jag att balsamet gör håret riktigt mjukt, lent och lätt att reda ut. Så skulle verkligen rekommendera dessa produkter!

LÄNK / LÄNK
 Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar