Maria Nila True soft

Måste verkligen tipsa om denna hårvårdsduo från Maria Nila {} Mitt hår blir väldigt lätt torrt, så för mig är det viktigt med produkter som är återfuktande och inte torkar ut håret. Jag har schampot och balsamet ur serien True Soft som då är till för just torrt hår. Det som är riktigt bra med Maria Nilas produkter är att de är helt veganska, innehåller UV-skydd och är helt sulfat- och parabenfria. Produkterna i serien true soft innehåller även arganolja som hjälper till att förebygga frissighet, statisk elektricitet och tillför glans.
 
Har nu testat produkterna under en period och jag tycker verkligen att de mjukgör och återfuktar håret på djupet. Har aldrig tyckt att håret har känts torrt efter att ha använt detta schampo och balsam, utan de har verkligen fått håret att kännas mjukt och lent. Dessutom har produkterna en fräsch och fruktig doft som jag verkligen gillar!

Schampot har en klassisk löddrig konsistens, doftar gott och rengör håret ordentligt utan att kännas uttorkande. Vilket gör att det även passar dig med torr och fet hårbotten. Kan dock tycka att man får använda ganska mycket produkt så den är inte speciellt dryg, men det är inget som stör mig då jag i övrigt gillar produkten!

Balsamet känns lite tunnare i konsistensen och doftar gott. Tycker att balsamet gärna hade fått vara lite fylligare i konsistensen så att det räcker längre. Men annars tycker jag att balsamet gör håret riktigt mjukt, lent och lätt att reda ut. Så skulle verkligen rekommendera dessa produkter!

LÄNK / LÄNK
 Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar


 Therese Carlsson

Bra tips 😊 jag är så nöjd med det jag använder 😊

Svar: Vilka produkter använder du? 😄
JohannaURL: http://www.nouw.se/2barnsmammaochfru Emma

Jag brukar använd olika men ska se om just dessa pappa mig eller inteURL: http://nouw.com/jagochminahj%C3%A4rtan Saga

Åh, de produkterna är jag också sugen på!URL: http://Nouw.com/sagaforsman Becka

Va roligt att du delar med dig av detta :) intressant att läsaURL: Emma Engström

Vore väldigt roligt att testa detta märke! <3URL: http://nouw.com/emmaengstrom Emma

Får nog ta och testa de märket då mitt hår och hårbotten blir torrt på vintern :(URL: http://https://www.devote.se/emmaa1998 Emelie

Jag använder deras "color" schampoo/balsam och en sådan 300/350ml håller ju ett år. Så himla bra!!

Svar: Perfekt ju! :)
JohannaURL: http://nouw.com/healthbyemelie micki

Åh jag har faktiskt aldrig provat dem produkterna men kanske borde göra det! Mitt hår hade nog mått bra av det iaf.URL: http://www.nouw.com/trix Jessica

Det där låter som ett schampoo och balsam för mig 😍URL:
Namn:
Spara

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar: