Skönhetstips

Något jag ofta brukar göra, är att handla mediciner och apoteksprodpukter på nätet. Tycker det är himla smidigt då man bara kan klicka hem det man behöver för att sedan smidigt få hem det direkt i brevlådan! Hur bra är inte det? På ApotekSvea kan man jämföra priser mellan olika apotek på nätet. Man kan även jämföra frakten och vad den ligger på, eller om det är fraktfritt. 
 
Dessutom kan man även beställa hem receptbelagda mediciner från flera av apoteken det är bara att gå in på hemsidan så ser man där vilka av apoteken som erbjuder det. Det är riktigt enkelt att beställa receptbelagda mediciner, det enda man behöver är ett bank-id, så kan man bara logga in med sitt personnummer. Frakten är dessutom väldigt snabb, så det är i princip lika smidigt som att gå direkt till apoteket. Har man t.ex svårt att ta sig till ett apotek så är det ju hur smidigt som helst! Ibland hinner man få beställningen redan nästa dag annars  inom ett par dagar!
 
Tycker även att det är så himla bra att apoteken nu för tiden har så mycket mer än bara mediciner. Man kan ju hitta all möjligt som Skönhetsprodukter, Hår- & hudvårdsprodukter och även smink med mera. Så varför inte passa på att göra lite julklappsinköp när du ändå klickar hem huvudvärkstabletter, nässpray och vitaminer? Kan inte bli bättre!
 
Har samlat ihop några favoritprodukter som finns på apoteken just nu och som även passar perfekt att ge bort i julklapp ↓ Ni hittar alla produkter HÄR
Inlägget är i samarbete med ApotekSvea. Alla åsikter är dock endast mina egna och är ej påverkade av samarbetet.


 Anna Svensson

Så bra tips! :)URL: http://nouw.com/annaasvensson
Namn:
Spara

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar: